Led panelen

Led panelen zijn een uitstekend alternatief voor TL buizen. Graag informeren we u over de voordelen en de mogelijkheden van led panelen.

Laag verbruik, lange levensduur

Led panelen geven een aanzienlijke hoeveelheid licht af, welke vergelijkbaar is met die van traditionele TL buizen. Ze zijn echter veel zuiniger! Naast een lager energieverbruik en een veel langere levensduur zien led panelen er ook nog eens een stuk aantrekkelijker uit.

Weinig onderhoud

Omdat led panelen veel langer meegaan dan gewone TL buizen, hoeven ze veel minder vaak vervangen te worden. Daarbij zijn de panelen vuilafstotend en hoeven ze niet, zoals bij TL buizen het geval is, regelmatig schoongemaakt te worden om ze vrij te houden van stof en spinnenwebben. U heeft er dus nauwelijks omkijken naar!

Constant en direct licht

Krijgt u ook altijd zo’n hoofdpijn van TL verlichting? Dan bieden led panelen uitkomst! Led panelen flikkeren niet, en geven een constante stroom van licht die veel rustiger is voor uw ogen.

Montage

Led panelen kunnen heel eenvoudig in een systeemplafond worden geplaatst. Wanneer er geen systeemplafond aanwezig is, kunnen ze ook door middel van staalkabeltjes aan het plafond worden gehangen. Beschikt u over TL-armaturen, dan kunt u deze eenvoudig verwijderen en vervangen door led panelen.

Led panelen zijn zeer zuinig met energie. Daarbij heeft u, zelfs met één enkel led paneel, vele mogelijkheden. Eén paneel kan namelijk vele lichteffecten creëren. Op die manier kunt u de sfeer in de ruimte aanpassen door middel van de verlichting. U kunt de verlichting aanpassen aan het tijdstip van de dag, aan het jaargetijde of aan uw stemming. Kortom, alles is mogelijk met led panelen!

Paneel_vierkant_2
Paneel_rechthoek