Led TL verlichting

Wanneer uw TL buizen aan vervanging toe zijn, overweegt u dan eens om uw huidige TL buizen te vervangen door Led TL verlichting. Led TL verlichting is wellicht wat duurder in aanschaf dat reguliere TL buizen, echter moet u dit beschouwen als een kleine investering die u heel snel weer heeft terugverdiend. Led TL lampen zijn namelijk aanzienlijk zuiniger dan gewone TL buizen en hebben ook nog eens een veel langere levensduur. Daarbij bent u meteen goed voorbereid, want wist u al dat er, naast het reeds ingevoerde verbod op de verkoop van gloeilampen, in 2016 ook een verbod komt op halogeenlampen?

Constant licht, rustig voor de ogen

Wie de hele dag onder TL verlichting werkt, zal ongetwijfeld vaak last hebben van vermoeide ogen en hoofdpijn. Met led TL verlichting is dat allemaal verleden tijd. Led TL verlichting geeft namelijk een dusdanig constante lichtstroom af (in tegenstelling tot gewone TL buizen, die de neiging hebben om heel minimaal te knipperen) dat het veel rustiger is voor uw ogen. En dat werkt wel zo prettig! U zult direct het verschil merken.

Integrated led TL

Daarnaast is het ook mogelijk om integrated led TL buizen aan te schaffen. Dit is met name aantrekkelijk bij nieuwbouwwoningen en nieuwe kantoren. Deze integrated led TL buizen hoeven niet in een behuizing te worden gemonteerd, maar kunnen met een zeer simpel systeem op het plafond worden geklikt. En dat scheelt weer in de installatiekosten!

TL_Closeup
TL_Closeup_2