Verbruik led verlichting

Het energie verbruik van led verlichting is aanzienlijk lager dan dat van gewone verlichting. Uw huidige TL buis verbruikt gemiddeld 58 watt. Een led TL buis verbruikt minder dan de helft hiervan! U kunt met led verlichting tot wel 60% besparen op uw energieverbruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Tenslotte stijgen de energieprijzen nog steeds!

Over de kwaliteit van led verlichting hoeft u zich ook geen zorgen te maken – het licht kan er alleen maar beter op worden. Een gewone, traditionele gloeilamp geeft ongeveer 11 lumen per watt. Vergelijkt u dat eens met een goede led lamp – die kan tot wel 50 lumen per watt afgeven. Hoeveel licht u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de ruimte, de toepassing en het aantal lampen dat u heeft, maar ongeacht uw behoefte is er altijd wel een geschikte led lamp te vinden.

Om een lang verhaal kort te maken: led verlichting is, op daglicht na, de meest energiezuinige manier om uw ruimtes te verlichten. Of het nu gaat om een woning, een kantoorpand, een bedrijfsruimte, een magazijn, een gemeentelijke instelling, een cultureel centrum of een school, met led verlichting bent u altijd verzekerd van het laagste energieverbruik.

  • Huidige TL Buis

  • Led TL Buis