Voordelen led verlichting

We zetten de voordelen van Led TL verlichting ten opzichte van reguliere TL buizen even voor u op een rijtje:

Direct en constant licht

Flikkerende TL buizen een van de grootste ergernissen op de werkvloer. Iedereen weet dat een TL buis vaak even flikkert wanneer hij aangaat. Wat veel mensen niet weten is dat hij dan vaak blijft flikkeren, alleen zo minimaal dat we het vaak niet doorhebben. Onze ogen echter wel: die worden er heel moe van. Led TL verlichting flikkert niet. Het geeft een directe, constante lichtverspreiding. Het is daardoor een stuk rustiger voor uw ogen.

Bevat geen zware metalen

In tegenstelling tot reguliere TL buizen bevatten Led TL buizen geen zware metalen, zoals kwik. Ze zijn daarvoor veel milieuvriendelijker.

Een normale TL buis gaat ongeveer 10.000 uur mee. Led TL buizen hebben een brandtijd tussen de 30.000 en 50.000 uur! Ze gaan dus vele jaren langer mee.

Energiebesparing tot 60%

Een normale TL buis zet een heel groot deel van de energie die hij verbruikt om in warmte. Een Led TL buis daarentegen, zet het grootste deel van die energie om in licht.

Een normale TL buis van anderhalve meter verbruikt al gauw 58 Watt. Een Led TL buis van hetzelfde formaat verbruikt zo’n 22 Watt. Dat is minder dan de helft. Je kunt dus tot wel 60% aan energiekosten besparen!

Gemakkelijk te monteren

Led TL buizen kunnen gewoon in uw bestaande lampen worden gemonteerd. Het enige dat u hoeft te vervangen zijn de starters. Verder hoeven er geen verbouwingen plaats te vinden om een normale TL buis te vervangen door een Led TL buis.

Spaarlampen kunnen het vaak niet zo goed hebben wanneer de verlichting regelmatig aan- en uitgeschakeld wordt. Een led lamp maakt het allemaal niets uit. Ze kunnen alles hebben, en zijn daardoor ook heel geschikt voor bijvoorbeeld de WC.

Kantoor